1.HMNL: Poznati su svi polufinalisti, trener Vrgorca udario suca

1.HMNL: Poznati su svi polufinalisti, trener Vrgorca udario suca

Trener Vrgorca isključen je zbog vrijeđanja, potom je iz prvog reda tribina vukao protivničkog igrača, a nakon utakmice je udario glavom u glavu suca.

Odigrane su obje treće utakmice četvrtfinala Prve hrvatske malonogometne lige, a u polufinale su prošli po jedan domaćin i jedan gost.

Novo Vrijeme – Square 6:2

Makarani su nakon teškog poraza u drugom četvrtfinalnom susretu u Dubrovniku vratili Squareu istom mjerom i zabili im šest komada za prolazak u polufinale. Vinicius je doveo domaće u vodstvo u četvrtoj minuti, ali Stjepan Rezo već do osme minute okreće rezultat u korist Gospara. Vodstvo gostiju trajalo je jednu minutu, a Makarani su vratili vodstvo zahvaljujući Vedranu Kazaziću i Duji Bajruševiću. Na sljedeći pogodak čekalo se do 32. minute kada ponovo Kazazić pogađa, a isti igrač dvije minute kasnije postiže hattrick. Konačnih 6:2 postavio je najbolji strijelac Novog Vremena, Brazilac Dudu u 35. minuti.

Vrgorac – Crnica 5:6*

Crnica je u svojoj premijernoj prvoligaškoj sezoni stigla do polufinala. U vrgoračkom Domu sportova, domaći malonogometaši već u 11. minuti imali su prednost od 3:0 zahvaljujući golovima Mirka Jurjevića i Luke Sutona. Do odmora su Šibenčani smanjili preko Dragana Vukovića i Josipa Radića, a potpuni povratak u igru donio je Vuković novim golom u 26. minuti. Suton zatim postiže hattrick, ali jednako raspoložen je i Vuković na drugoj strani. Prvo vodstvo Crnice donosi Radić u 31. minuti, a u istoj minuti izjednačava Mateo Kozarić. Odluka je pala u devetoj minuti produžetka kada je Zvonimir Horvat skrivio šesterac i dobio drugi žuti karton, a Josip Radić bio je precizan za veliko slavlje gostiju i prolaz dalje. Susret je obilježio domaći trener Vladimir Bebek koji je najprije isključen zbog prijetnje i vrijeđanja, zatim je u 29. minuti iz prvog reda tribina hvatao loptu za igru i povlačio za dres igrača gostiju Josipa Radića , a nakon utakmice je udario glavom u glavu suca Marija Blažina.

U polufinalu se sastaju Split Tommy i Crnica te Futsal Dinamo i Novo Vrijeme.