Perišić optimističan uoči važnog gostovanja: ”Dat ćemo maksimum i idemo po pobjedu!”

Perišić optimističan uoči važnog gostovanja: ”Dat ćemo maksimum i idemo po pobjedu!”

Foto: Sport.hrt.hr

“Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju”, rekao je na konferenciji za novinare u Eskisehiru uoči utakmice između Turske i Hrvatske hrvatski napadač Ivan Perišić.

Uz gostovanje hrvatske reprezentacije kod Turske, sutra se sastaju i preostali konkurenti za prve dvije pozicije u Skupini I, Island i Ukrajina.

“Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, no ne trebamo gledati druge utakmice. Imamo sve u svojim rukama, prvi smo od prvog kola. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, no mi ćemo gledati sebe, prezentirati se u što boljem svjetlu i pokušati se vratiti kući s tri boda”, naglasio je Perišić.

“Turska je u teškoj situaciji, no oni će dati sve od sebe i pokušati se pobjedom vratiti u igru. Ipak, mi ćemo pokušati zabiti što prije, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1:1. Bolji smo bili i u Parizu i mislim da nam Turci odgovaraju te se nadam da ćemo opet odigrati dobru utakmicu”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.