[VIDEO] Nikola Šafarić završio nogometnu karijeru

[VIDEO] Nikola Šafarić završio nogometnu karijeru

Foto: Goal.com

Nikola Šafarić nakon skoro 20 godina nogometne karijere rekao je zbogom profesionalnom nogometu.

”Došao je i taj dan brže nego što sam se nadao i na način koji nisam baš htio, ali što je tu je. Skoro pa 20 godina ozbiljnog nogometa je prebrzo prošlo i došlo je vrijeme da se kaže hvala, ali ne i zbogom, jer se ću se i dalje loptati na malo manjim stadionima”, napisao je Šafarić na svojem Facebooku. Posebno je zahvalio svojoj obitelji.

”Istaknuo bih svoju obitelj (užu i širu) koja je uvijek bila uz mene u dobrim i teškim trenucima. Bez nje ne bih napravio ni postigao ništa u životu! Hvala NK Varaždinu, mom zadnjem klubu”, piše 36-godišnji Šafarić, koji je karijeru završio u varaždinskom drugoligašu, gdje je bio i pomoćnik Zoranu Kastelu, donedavnom treneru seniora.

Čakovečki Xavi prve nogometne korake napravio je u svom selu, u NK Veneri, da bi se potom zaputio u NK Čakovec preko kojeg je stigao do Varteksa. Nakon Varteksa još je igrao za Rijeku, mađarski Kaposvar, Slaven Belupo, slovenski Zavrč, Inter iz Zaprešića te Međimurje. Bio te odličan veznjak, koji je nastupao za mlađe reprezentativne uzraste, a ima i tri nastupa za A selekciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.