Premijer liga 2017./2018.

Premijer liga 2017./2018. – RK Zamet dočekuje Dubravu

Premijer liga 2017./2018. – RK Zamet dočekuje Dubravu

RK Zamet protiv Dubrave igra prvu domaću utakmicu u sklopu 3. kola Premijer lige.

foto: http://www.rk-zamet.hr/

Danas je u prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije povodom odigravanja prve domaće utakmice Premijer lige rukometaša u sezoni 2017./2018. u kojoj RK Zamet dočekuje ekipu Dubrave.

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet, Igor Marijanović – trener prve ekipe RK Zamet i kapetan ekipe Matija Golik.
Iza rukometaša Zameta su dva teška gostovanja na kojima je Zamet osvojio dva boda izborena pobjedom u 2. kolu na gostovanju u Varaždinu.

Vedran Babić, direktor RK Zamet: “Iza nas su dva gostovanja u kojima smo osvojili dva vrijedna boda. Raspored nam na početku sezone nije bio naklonjen, ali igrači su dobro reagirali. Pred nama je sezona u koju Zamet po prvi puta u novijoj povijesti ulazi s igračkim kadrom sačinjenim od isključivo domaćih igrača. Kao uprava imamo veliko povjerenje u igrače i trenera, a koliko će liga biti izjednačena najbolje govori činjenica da niti jedna ekipa u prva tri kola nije ostvarila sve tri pobjede, odnosno samo je jedna ekipa zabilježila sva tri poraza.

Igor Marijanović , trener RK Zamet: “Dočekao nas je težak raspored s dva gostovanja i domaćom utakmicom protiv Dubrave, ekipe su to koje su igrale Europu ove sezone, znali smo da nas čeka jako težak posao. Utakmica protiv Varaždina nam treba biti putokaz prema onome čemu težimo ove sezone, a to je da se sve greške daju ispraviti, ako ti želiš pobijediti i ako si tu jedan za drugoga. Ovo je ekipni sport i ne priznajem individualce. Protiv Dubrave očekujem isti pristup kao i u Varaždinu, a domaći teren i domaća publika daju nam poseban motiv. Vjerujem da ćemo dobro reagirati i dati sve od sebe za pobjedu.

Matija Golik, kapetan RK Zamet: „Kao i u najavi uoči sezone sada vidimo da u ligi nema favorita, ekipe su podjednake kvalitete i borba i želja donose bodove. Tako se nadamo da će biti i protiv Dubrave – jedne jake ekipe. Vjerujem se da će publika doći u što većem broju kako bi nam pomogli osvariti pobjedu. Pratili smo Dubravu, ali mislim da mi moramo gledati sebe i uz borbu i želju doći do domaćih bodova. Mlada smo ekipa, sve domaći dečki, poznajemo se i kada odigramo pravu utakmicu možemo pobijediti svakoga.
Utakmica protiv Dubrave se igra u srijedu 11.10.2017. u Centru Zamet s početkom u 18.00 h.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.