2. HNL: Gorica smijenila Milinovića, presudio mu remi na Šubićevcu

2. HNL: Gorica smijenila Milinovića, presudio mu remi na Šubićevcu

Nakon jučerašnjeg remija na Šubićevcu, vodstvo Gorice raskinulo je suradnju sa dosadašnjim trenerom Damirom Milinovićem

Naime, pred sam početak proljetnog dijela prvenstva vodstvo goričkog drugoligaša izrazilo je snažne ambicije za ulazak u MaxTv Prvu ligu. A kako bi se ostvarilo spomenuto, potrebno je ispuniti određene uvjete. Jedan od uvjeta je, dakako, natjecateljski, a čini se kako je Gorica malo zapela na tom putu.

U posljednja dva susreta Gorica je osvojila tek dva boda od šest, ali nije ni to toliki problem, već način na koji su izgubili bodove. U oba su susreta primili pogodak u posljednjim minutama, te tako izgubili četiri važna boda u utrci za vrh tablice. Kako to već biva, s prvog mjesta tablice pali su na treće, te time umanjili dobre izglede za plasman u 1. HNL.

Slijedom toga, vodstvo Gorice odlučilo se na raskid suradnje s trenerom Milinovićem koji je na klupi od rujna 2015. U razgovoru za portal vgdanas.hr, predsjednik Nenad Črnko kazao je kako vjeruje da će sporazumni raskid s dosadašnjim trenerom probuditi momčad te ju vratiti na dobar put ka plasmanu u 1.HNL:

“Vjerujemo u svoju momčad, uvjereni smo da klub u svim segmentima ispunjava uvjete za viši stupanj, pa se nadamo da će i ovaj sporazumni razlaz u konačnici utjecati na još bolje rezultate i povratak vjere cijele momčadi u svoje kvalitete koje su neosporne.”

Dodajmo kako bi ime novog trenera trebalo biti ubrzo poznato jer već ovu subotu Gorica dočekuje momčad Hrvatskog Dragovoljca u susretu 25. kola 2. HNL.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.