30 autobusa iz Splita stiže na maksimirski derbi

30 autobusa iz Splita stiže na maksimirski derbi

Torcida je objavila kako najmanje 30 autobusa navijača Hajduka stiže na maksimirski nedjeljni derbi...

Foto: commons.wikimedia.org

Derbi Dinama i Hajduka, koji je na rasporedu ove nedjelje, mogao bi biti jedan od najposjećenijih maksimirskih ogled modrih i bilih u posljednje vrijeme.

Zdravko i Zoran Mamić početak sezone dočekat će iza rešetaka, a bio je to savršeni okidač za povratak navijača na tribine i stvaranje atmosfere kakva i priliči najvećem hrvatskom nogometnom okršaju.

Bad Blue Boysi tako su već najavili povratak na svoj sjever i pozvali sve navijače da dođu podržati Dinamovce – pokazati “koliko ih stvarno ima”, a u velikom broju dolazak u Zagreb potvrdila je i Torcida.

“Klub navijača Torcida Split organizira putovanje u Zagreb na utakmicu Dinamo – Hajduk ovu nedjelju, na Maksimiru. Zbog jako velikog interesa i s obzirom na to da nam je cilj vratiti derbi na tribine, za odlazak na ovo gostovanje spremno je čak trideset autobusa”, objavio je KN Torcida.

Koliko će navijača pohoditi Maksimir i ‘otvoriti’ novu prvenstvenu sezonu, ostaje za vidjeti, ali sudeći prema najavama iz Splita, kao i redovima za kupnju vrijednih papirića (po cijeni od 10, 20 i 30 kuna) – utakmica bi mogla biti vrlo dobro posjećena.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.