Federer: “Ne radite od Ćorića novog Đokovića!”

Federer: “Ne radite od Ćorića novog Đokovića!”

Roger Federer naljutio se poslije pobjede nad Bornom Ćorićem na medije, koji od mladog hrvatskog tenisača već rade "novog Đokovića"...

Borna Ćorić/Foto: Gettyimages

Švicarski “brzi vlak” u polufinalu ATP turnira u Dubaiju lako je nadvladao mladog hrvatskog tenisača Bornu Ćorića, a poslije meča je s novinarima razgovarao o ogromnom napretku koji 18-godišnjak pokazuje u posljednjih nekoliko mjeseci.

Na medijsko pitanje da komentira sve češće usporedbe hrvatskog “klinca” i najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića, FedEx je bio jasan: “Nemojte mu to raditi, zašto od njega činite sljedećeg Đokovića?”

“Shvatio sam zašto je toliko namučio neke od najboljih svjetskih tenisača, a vidi se i da u njegovoj igri ima još mnogo prostora za napredak. Za tako visokog momka igra vrlo dobro, nevjerojatno je koliko smo u zadnjih desetak godina vidjeli takvih igrača koji se sjajno kreću na osnovnoj liniji”, komentirao je legendarni Švicarac.

O samome je meču Federer rekao sljedeće: “Nije mi rano oduzeo servis, moram priznati i da sam u startu bio nešto oprezniji. Odmah sam uspio napraviti break i već samo nakon pet-šest gemova znao što mogu očekivati”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.