Hrvatska pobijedila Mađarsku na pripremnoj utakmici

Hrvatska pobijedila Mađarsku na pripremnoj utakmici

HVS

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas završila sa zagrebačkim dijelom priprema za predstojeće EP u Beogradu (10-23. siječnja 2016.).

Uoči oproštaja od metropole, jučer navečer je na plivalištu Mladosti u Savu odigrana neslužbena, trening-utakmica hrvatske i mađarske vrste koje su od ponedjeljka zajednički trenirale.

U susretu sa sucima, ali bez službenog zapisnika, tek jednom u nizu pripremnih susreta Hrvatska je svladala Mađarsku. Ponajviše zahvaljujući vrlo dobro odigrane prve dvije četvrtine u kojima je branio kapetan Josip Pavić i izvanredno raspoloženom Sandru Suknu za kojeg Mađari nisu imali rješenja. Sukno je sa 5 golova ujedno bio i najprecizniji igrač trening-utakmice.

Nakon današnjeg jutarnjeg treninga, obje će momčadi dobiti dva dana odmora preko Nove godine. Mađari nastavljaju kasnije pripreme u Budimpešti gdje će odigrati i jaki turnir Volvo kup. Naši će se igrači pak sljedeći put okupiti na samu Novu godinu, što za vaterpoliste nije neka novost, i to u Dubrovniku. Ondje će se 4. i 5. siječnja odigrati i turnir uz sudjelovanje Njemačke, Brazila, Crne Gore i dakako domaćina, Hrvatske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.