80 država dalo Modriću maksimalan broj bodova, slovenski novinar nije ga uvrstio niti među pet

80 država dalo Modriću maksimalan broj bodova, slovenski novinar nije ga uvrstio niti među pet

Slovenski novinar jedan je od rijetkih koji Modriću nije dao niti bod.

France Football objavio je kako su glasovali novinari iz pojedinih država, a dobitnik Zlatne lopte Luka Modrić osvojio je najveći broj glasova u 80 država diljem svijeta.

Hrvatske novinare predstavljao je Zdravko Reić iz Jutarnjeg lista koji je Modriću dao pet bodova, Griezmanna je postavio na drugo mjesto, a Cristiana Ronalda na treće.

Emir Aletić iz Bosne i Hercegovine dao je maksimalan broj bodova Leu Messiju, Modrića je stavio na drugo mjesto, a Salaha na treće.

Srpski novinar Vladimir Novak nagradio je hrvatskog kapetana sa prvim mjestom ispred Griezmanna i Hazarda, baš kao i kolega iz Crne Gore, Danilo Mitrović koji je jednako rasporedio glasove.

 

Makedonac Mario Satirovski glasao je za Modrića isred Griezmanna i Messija, a Bajram Shala sa Kosova dao je najviše bodova također Modriću.

Jedini novinar iz bivše Jugoslavije koji Modrića ne vidi niti među pet najboljih je Slovenac Andrej Stare sa RTV Slovenije. Slovenac je glasove dao redom Ronaldu, Hazardu, Messiju, Oblaku i Mbappeu.

Od protivnika Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, slovački i azerbejdžanski novinari stavili su Modrića na prvo mjesto, Mađar ga je stavio na drugo mjesto

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.