Zaklada hrvatskih sportaša za Specijalnu olimpijadu

Zaklada hrvatskih sportaša za Specijalnu olimpijadu

Humanitarna skijaška utrka "Do cilja zajedno"

Janica Kostelić/Getty Images

Skijaški klub Žuti Mačak, Zaklada hrvatskih sportaša i Hrvatska glazbena unija, uz potporu Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog kluba olimpijaca i Središnjeg državnog ureda za sport organizatori su humanitarne utrke “Do cilja zajedno”, koja je krenula danas  od 11.30 i trajat će do 14 sati na Bijelom spustu na Sljemenu.

Prikupljena sredstva namijenjena su za specijalne olimpijce, sportaše s intelektualnim poteškoćama, kojima je potrebna pomoć za kupnju opreme i priprema za nastup na Zimskim svjetskim igrama Specijalne olimpijade koje se održavaju u Štajerskoj u Grazu, Schladmingu i Ramsau od 14. do 25. ožujka.

Akciju , uz suosnivača Zaklade Hrvatski olimpijski odbor, podržavaju i brojni sportaši i osobe iz javnog života, među njima državna tajnica za šport Janica Kostelić, zatim Dubravko Šimenc, Mario Možnik, Nika Fleiss, Slaven Rimac, članovi grupe Parni Valjak i Soul Fingers, Nikša Bratoš, Ivana Banfić-Ladišić, Jura Pađen i mnogi drugi.

Novčana sredstva na humanitarnoj utrci na Sljemenu prikupljaju se putem kupnje startnih brojeva u iznosu od 100 kuna te putem žiro računa Zaklade hrvatskih sportaša IBAN: HR4424840081104202258.  

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.