Jozić i Baša osvojili zlato i broncu na međunarodnom stolnoteniskom prvenstvu u Italiji

Jozić i Baša osvojili zlato i broncu na međunarodnom stolnoteniskom prvenstvu u Italiji

Hrvatska juniorska stolnoteniska reprezentacija nastupila je od 26. veljače do 28. veljače na Međunarodnom prvenstvu Italije u Lignanu faktora 40 s dvije stolnotenisačice i dva stolnotenisača u konkurenciji sedamdesetak juniora.

Član stolnoteniskog kluba “Synergia”,  Samobor i vodeći junior svijeta Pavao Jozić, dokazao je svoju klasu osvojivši međunarodno stolnotenisko prvenstvo Italije u Lignanu.

Jozić je u finalu nakon velike borbe pobijedio svog najvećeg juniorskog suparnika Nijemca Tima Lauea s 3:2 preokrenuvši vodstvo Nijemca od 2:0 u setovima  te  7:3 za Lauea u trećem setu.

“Ako se po jutru prepoznaje dan, tada mogu reći da sam ovim nastupom u Lignanu odlično otvorio ovogodišnju sezonu i paraolimpijski ciklus za Tokijo 2020. godine jer mi je Rio prošle godine tako bio blizu, a tako daleko”,  izjavio je Pavao Jozić.

Također, Čakovčanin Nino Baša je u velikoj i neizvjesnoj borbi za treće mjesto pobijedio   Japanca Yuichiro Kitagawu sa rezultatom 3:2.

Čestitke našim mladim reprezentativcima na lijepim ostvarenjima, a danas pak pratimo nastup naših seniorka i seniora predvođeni Sandrom Paović, Anđelom Mužinić i Helenom Dretar Karić.  Sretno!

Nino Baša i Hrvatska reprezentacija (Akcija 21 kolica za sport)

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.