Varane: ”Nisam se slagao sa Zidaneom prilikom njegovog dolaska u klub”

Varane: ”Nisam se slagao sa Zidaneom prilikom njegovog dolaska u klub”

Foto: Wallpapers-web.com

U intervjuu, kojeg je francuski reprezentativac Raphael Varane dao prije prijateljske utakmice između Francuske i Španjolske, stoper je otkrio kako se nije slagao s trenerom Real Madrida Zinedine Zidaneom prilikom njegovog dolaska u Kraljevski klub.

”Zidane je došao na polovici sezone i jako brzo je donosio neke odluke, što mi se nije svidjelo. Nije to bio lagan period za mene jer se nismo slagali, no s vremenom smo počeli razgovarati o svemu i sad imamo dobar odnos. Želio je da shvatim u čemu se moram poboljšati kako bih bio još bolji i to sam napravio te zaslužio njegovo povjerenje”.

U razgovoru za L’Equipe 23-godišnjak je dodao i kako mu je madridska uprava potvrdila da će redovno biti u početnoj postavi i da se zbog toga odlučio na ostanak:

”Prije svega, pitao sam upravu hoće li mi trener dati priliku da igram više. Dobio sam pozitivnu potvrdu i od predsjednika i od uprave te sam odlučio ostati. Nikad neću zaboraviti da je Real veliki klub. Iako imam tek 23 godine, ovdje sam već šest godina i sretan sam, a na kraju sezone pričat ćemo o novom ugovoru”, zaključio je Varane.

Da podsjetimo, Varane je prije Reala igrao jedino u Lensu, u kojem je proveo jednu sezonu i upisao 23 nastupa. S Realom je već osvojio svaki mogući trofej i odigrao 108 utakmica, dok je u nacionalnom dresu upisao 35 nastupa i bio viceprvak Europe.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.