[VIDEO] Šarapova: ”Ne zanima me što pričaju, samo želim igrati”

[VIDEO] Šarapova: ”Ne zanima me što pričaju, samo želim igrati”

Foto: Mirror.co.uk

Nakon što je jučer u četvrtfinalu WTA turnira u Stuttgartu izbacila estonsku igračicu Anett Kontaveit sa 6:3 i 6:4, popularna MaSha ponovno je izazvala bijes svojih protivnica.

Naime, Kanađanka Eugenie Bouchard izjavila je kako je zgrožena činjenicom da je Šarapova dobila poziv iako se ni ne nalazi na WTA listi:

”Ona je varalica, a takvima se ne smije dozvoliti povratak u sport i mislim da nije u redu što je dobila pozivnicu za turnir. To je u najmanju ruku nepošteno prema ostalim tenisačicama, a WTA šalje krivu poruku djeci. Ovo je kao da kažu da je varanje dozvoljeno, jer ćemo vas uvijek dočekati raširenih ruku. Nije fer i za Šarapovu više sigurno ne mogu reći da mi je uzor”.

Maria je samo kratko odgovorila: ”Što je rekla Bouchard? Ma baš me briga, ne želim to komentirati. Ja sam iznad toga”.

Nije ovo prvi put kako je neka tenisačica govorila protiv Marije. Naime, nekadašnja prva tenisačica svijeta Caroline Wozniacki također je podigla glas protiv Ruskinje izjavivši kako joj nije jasno da Šarapova može dobiti pozivnicu za turnir koji počinje dok joj je suspenzija zbog dopinga još uvijek trajala.

Turnir je počeo 24. travnja, a Šarapovoj je kazna istekla dva dana kasnije. Međutim, njezin meč bio je na rasporedu upravo tog 26. travnja, jer su organizatori turnira, kojem je glavni sponzor Porsche, pomaknuli njezin meč. Dakako, njemačka marka automobila sponzor je i ruske ljepotice.

Da podsjetimo, Šarapovoj je ovo povratnički turnir nakon pada na dopinškom testu na Australian Openu 2016. godine zbog korištenja Meldonija. Bila je suspendirana i na dvije godine, no kazna je smanjena na 15 mjeseci. Redom je već pobjeđivala Robrtu Vinci, Ekaterinu Makarovu i kvalifikantkinju Kontaveit, a danas se za finale bori protiv Kristine Mladenović. U drugom polufinalu sastat će se Halep i Siegemund.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.