A1 košarkaška liga: Cibona nastavila pobjednički niz protiv Zagreba

A1 košarkaška liga: Cibona nastavila pobjednički niz protiv Zagreba

Slavlje Cibone

U zagrebačkom susretu, Cibona je gostovala u dvorani ŠD Trnsko u sklopu 6. kola A1 košarkaške lige. Vukove su ‘poharale’ viroze tako da Slavica, Marić i Rozić nisu zaigrali  protiv MZT Skoplje, a potom ni protiv Zagreba. Cibonu to nije spriječilo da dođe do pobjede te je uvjerljivo pobijedila rezultatom 90:70 (27:25, 13:25, 19:20, 11:20).

Dobro se držala momčad Zagreba protiv Cibone te čak uspjela izboriti prednost u prvoj četvrtini, međutim iskustvo Ciboninih igrača je naposljetku prevladalo. U drugoj četvrtini Vukovi su igrali bolje te su na poluvrijeme otišli sa 14 bodova razlike. Domaćin je pokazao odličnu igru u trećoj četvrtini, ali im se potom dogodio ‘pad igre’ koji Cibona nije propustila kazniti te je u zadnjoj četvrtini susret  rutinski privela kraju.

Zagreb je protiv Cibone u sklopu A1 košarkaške lige zadnji put pobijedio 20. travnja 2011.  dok je Vukovima ovo sedma pobjeda za redom protiv momčadi Zagreba. Cibona već sutra igra iduću utakmicu protiv Juventus Utene u sklopu 12. kola Lige prvaka.

Nakon današnjeg susreta stanje na tablici ostaje isto za obje momčadi, Cibona drži treće mjesto dok Zagreb drži peto.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.