3. kolo ABA lige

ABA: Cibona kod Budućnosti

ABA: Cibona kod Budućnosti

Cibona odlazi na teško gostovanje u Podgoricu gdje je čeka utakmica protiv Budućnosti VOLI u sklopu 3. kola ABA lige.

foto: https://www.cibona.com

Cibona u sklopu 3. kola ABA lige igra u Podgorici protiv Budućnost VOLI.

Nakon pobjede protiv Petrol Olimpije u Draženovom domu, Cibona odlazi na teško gostovanje u Podgorici gdje je očekuje utakmica protiv Budućnosti.

“Očekuje nas teško gostovanje. Igrali smo s njima prije 10-tak dana na Superkupu. Izgubili smo u zadnjoj minuti susreta. Nije bilo Žorića niti Tomasa na toj utakmici. Sada smo dosta jači, ali mislim da su i oni”, kazao je Slobodan Subotić, trener Cibone.

“Treba odigrati hrabro, jako i koncentrirano. Ne smijemo dopustiti ono što nam se dogodilo protiv Mege gdje smo im pustili da naprave razliku koju smo morali stizati”, istaknuo je Cibonin trener te dodao: “Bušma se priključio momčadi. Napravio je liječnički pregled i očekujemo ga u sastavu protiv Budućnosti.”

Jedna od najvažnijh karika u momčadi, Luka Žorić uoči utakmice protiv Budućnosti: “Idemo na jedan od najneugodnijih terena u ABA ligi. Očekuje nas protivnik koji ima odličnog trenera. Sigurno će igrati agresivno i moramo se prilagoditi na tu njihovu agresivnost. Idemo pokušati odigrati bolje nego što smo igrali prvu gostujuću utakmicu.”

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8. listopada u 21:00 sat.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.