ABA liga: Cibona pobijedila Olimpiju!

ABA liga: Cibona pobijedila Olimpiju!

Cibona upisala prvu pobjedu u sklopu 2. kola Aba lige. U Draženovu domu pala je slovenska Petrol Olimpija rezultatom 96:85.

foto: https://www.cibona.com

U sklopu 2. kola Aba lige Cibona je slavila u Draženovu domu protiv slovenske Petrol Olimpije rezultatom 96:85.

Nakon poraza u prvom kolu, Cibona je pod Tornjem došla do prve pobjede u novoj sezoni Aba lige svladavši Petrol Olimpiju s 96:85. Cibonu su do pobjede predvodili Luka Žorić, Melvin Cleveland i Marko Tomas sa po 18 koševa, dok je goste predvodio Morgan Jordan s 26.

„Isto kao protiv Mege loše smo otvorili utakmicu. Primili smo previše laganih koševa na početku. Odlučujuće su bile prve minute treće četvrtine. Brine me obrambeni skok, no asistencije su nam jako dobre. Imamo neosporivo dobru napadačku ekipu”, izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Slobodan Subotić.

“Čestitam momcima, borili su se i htjeli su pobijediti, no prva utakmica kod kuće uvijek je teška”, zaključio je Subotić.

“Prije svega mislim da smo zasluženo pobijedili, no za veću pobjedu moramo bolje odigrati. U nekim trenucima smo bili premekani, a za gostujuću pobjedu moramo biti mnogo bolji. Kad se čovjek dobro osjeća, koševi su manje bitni. S boljom obranom  svi će imati više samopouzdnja i bolje ćemo igrati,” izjavio je Marko Tomas.

U sljedećem kolu košarkaši Cibone gostuju u Podgorici kod Budućnosti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.