Abidal: “Messi mi nikad nije rekao ništa ružno”

Abidal: “Messi mi nikad nije rekao ništa ružno”

Abidal je prolazio kroz težak period života.

Eric Abidal

Bivšem nogometašu Barcelone, Ericu Abidalu, 2011. godine je otkriven tumor jetre, ali se već poslije šest tjedana vratio na nogometne travnjake. Nažalost, bolest se ponovo vratila i odvojila ga od nogometa na više od godinu dana: “Bol je to koju ću pamtiti do kraja života. Bilo je zaista užasno. Bio sam sretan kad mi je doktor rekao kako ću morati na operaciju, međutim ne želim da itko prođe kroz takvu patnju”.

Teška zdravstvena situacija njihovog suigrača i prijatelja ražalostila je igrače Barcelone, ali je Leo Messi otkrio da njegovi videozapisi koje im je slao još više pogađaju igrače: “Jako sam smršavio te sam odlučio igračima prije utakmice poslati video, ali me Leo nakon toga zamolio da više ne radim to jer su igrači nakon toga postali još tužniji…. Najteže mi je bilo kada je u bolnicu došao Thierry Henry…Plakao sam kao dijete, nisam htio da me vidi u takvom stanju, ali sam poslije bio jako sretan jer me došao vidjeti”, kazao je Abidal.

Abidal je pojasnio da Messi nije mislio ništa loše. Branič se u Barcelonu vratio 2013. godine, ali je klub napustio uskoro. Kratko poslije je igrao u Monacu i Olympiacosu, a u prosincu 2014. je otišao u nogometnu mirovinu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.