Ademi: “Ispričao sam se zbog ponašanja, ali dres nisam bacao”

Ademi: “Ispričao sam se zbog ponašanja, ali dres nisam bacao”

Arijan Ademi objasnio je incident na utakmici protiv Osijeka...

Arijan Ademi/Getty Images

Na utakmici protiv Osijeka Zoran Mamić je već u 31. minuti zamijenio Arijana Ademija zbog nepristojnog ponašanja prema sucu Duji Strukanu. Zanimljivo je da kapetan Dinama nije dobio niti žuti karton. U izjavi za Goal.com Ademi je otkrio što se dogodilo: “Nije to bilo ništa prestrašno, sve se prenapuhalo. Istina je da sam opsovao suca, ali odmah sam se ispričao. Koristim priliku da se i sad javno ispričam. Bio sam ljut, ali nisam i nikad neću baciti dres Dinama.”

Nastavio je: “Glupost je da sam se u svlačionici verbalno sukobio sa Zoranom Mamićem. Trener je samo rekao da se kapetan Dinama ne smije tako ponašati. Ja sam se složio, ispričao sam se njemu i momčadi. A sada to ostavljamo u prošlosti. Znam da sam pogriješio. Ka kapetan moram komunicirati sa sucima, ali jasno mi je da sam protiv Osijeka pretjerao.”

Osvrnuo se na sezonu: “Mislim da imamo odlične rezultate, za sad smo neporaženi. Imamo dobro igru, još trebamo osvojiti Kup i kvalitetno završiti prvenstvo. Nije mi važno igramo li s trojicom ili četvoricom braniča, važno je samo da smo dobri.”

Najavio je u Europu: “Nakon dugo vremena u Rijeci smo bili momčad. Nikome nije išlo, ali pametno smo čekali svoje prilike. Vjerujem da sljedeće sezone možemo do velikog rezultata. Sa Schildenfeldom će obrana biti poput armiranog betona. Trenutno ne razmišljam o odlasku iz Dinama, nego o Kupu i prvenstvu bez poraza. Split moramo jako ozbiljno shvatiti. Mi smo favoriti posebno zato jer se igra u Maksimiru, ali dobro poznajemo njihove igrače i trenera.”

Zaključio je: “Dinamo ima sjajne mlade igrača. Pjaca se već dokazao, za Ćorića nema sumnje da će biti vrhunski igrač. Još treba spomenuti Olma, Hodžića, Fiolića i Gojaka. No, Pjaca igra kao da već ima 300 utakmica iskustva.”

Nekoliko riječi je rekao i o reprezentaciji Makedonije: “Nisam se još čuo s novim izbornikom Ljubinkom Drulovićem. Vjerujem da ćemo pod njegovim vodstvom biti bolji. Mali su nam izgledi za Europsko prvenstvo, ali pokušat ćemo ostvariti što više dobrih rezultata. Nije mi žao što sam otišao igrati za Makedoniju.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.