Adrian Šemper zapeo za oko skautima Bayerna

Adrian Šemper zapeo za oko skautima Bayerna

Šemperov ugovor sa Dinamom traje do 2022. godine.

Prema pisanju njemačkog Bilda, koji je inače dobro obaviješten o stanju u bavarskom gigantu Bayernu, vratar Lokomotive i mlade reprezentacije Hrvatske Adrian Šemper mogao bi uskoro napraviti transfer i postati konkurent Manuelu Neueru.

Tekst počinje riječima “Dolazi li novi Manuel Neuer iz Hrvatske?”, a navode kako je trenutačno u Lokomotivi na posudbi iz Dinama, te da je već nastupio u Ligi prvaka i da neće biti nimalo jeftin.

Najveći zagovarač dovođenja mladog Šempera je trener vratara u Bayernu Toni Tapalović koji prati Lokomotivinog vratara već duže vrijeme, a već se nekoliko puta vraćao u Munchen zadovoljan viđenim na utakmicama koje je pohodio.

Bild Šempera opisuje kao veliku vratarsku nadu, a istaknuli su i kako bi mogao dobiti njemačko državljanstvo jer mu je pradjed rođen u njemačkom gradu Heilbronnu.

Šemper je karijeru započeo u Dinamu, a u proljeće 2017. je proslijeđen na posudbu u Lokomotivu. Šemper je za prvu ekipu Dinama upisao 11 nastupa, dok je u Lokosima odigrao 40 utakmica. Za mlade hrvatske reprezentacije nastupio je 29 puta, a interes Bayerna upisan je i na prestižnoj stranici Transermarkt, gdje je Šemperova cijena procijenjena na 800.000 eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.