Ajla Tomljanović slavila u Charlestonu, Donna Vekić uspješna u Monterreyu

Ajla Tomljanović slavila u Charlestonu, Donna Vekić uspješna u Monterreyu

Charleston: Tomljanović - Voegele 6:7 (4), 6:1, 7:5, Lučić Baroni - Keys 6:7 (0), 6:7 (3). Monterrey: Vekić - Muguruza7:6 (5), 7:6 (2)

Donna Vekić/Getty Images

Ajla Tomljanović plasirala se u drugo kolo Family Circle Cupa u Charlestonu, dok je Mirjana Lučić Baroni poražena. Donna Vekić je također preskočila prvu prepreku na turniru u  Monterreyu .

Tomljanović je bila uspješnija od Stefanie Voegele 6:7 (4), 6:1, 7:5 nakon dva sata i 19 minuta igre. Ajla je još jednom pokazala sjajnju koncentraciju i izvukla još jedan meč koji se činio izgubljen. Naime, hrvatska tenisačica povela je 2:0 u trećem setu, a onda je Voegele nanizala pet gemova. Tomljanović je zatim uzvratila istom mjerom, te je kod 4:5 spasila meč loptu.

Mirjana Lučić Baroni izgubila je od Madison Keys 6:7 (0), 6:7 (3).

Više sreće u trinaestoj igri imala je Donna Vekić na turniru u  Monterreyu gdje je pobijedila Garbine Muguruzu7:6 (5), 7:6 (2). Španjolska tenisačica je u prvom setu kod 5:4 propustila set loptu, a Vekić je kdo 6:5 u trinaestoj igri bila sigurna na početnom udarcu. Vekić je u drugom setu pobjegla na 3:0, Španjolka se vratila na 3:3. Druga dionica otišla je u trinaestu igru u kojoj Donna povela 3:0 i tako riješila pitanje pobjednika.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.