Akcija Sve za našu djecu – Kao kap vode na dlanu

Akcija Sve za našu djecu – Kao kap vode na dlanu

Biti roditelj najljepša je stvar na svijetu. Od trenutka kada majke pod srcem nose svoje dijete maštaju o njegovom rođenju, djetinjstvu, odrastanju. Prvi smiješak, prvi koraci, prve riječi. Vrtić i škola, najdraži prijatelji, prve simpatije, velike ljubavi, mature i diplome, odlazak iz roditeljskog gnijezda… A što kada nije tako? 

Udruga DIRA je udruga  koja radi s  djecom s poteškoćama u razvoju i nastoji kod istih potaknuti njihov harmoničan razvoj istovremeno pružajući podršku i roditeljima da lakše razumijevaju svoje dijete i njegove potrebe. Za funkcioniranje Udruge u pružanju terapija i metoda potrebna su određena pomagala i stručni ljudi kako bi se  djeci omogućilo da odrastaju bezbrižno. U provedbi terapija pristup je individualan i prilagođen djetetovim potrebama, a naglasak je stavljena na razvitak njegovih emocija i njegova osluškivanja.

U cilju osluškivanja proniknula je i ova hvalevrijedna akcija “SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU!” Inicijatori akcije su Dalibor Horvat i Valter Štefan koji su puni organizacijskih sposobnosti i koji znaju senzibilizirati javnost na takve probleme. Pod njihovom `palicom´ ovo je najveća akcija koju su imali prilike pripremati i koju pripremaju u svom djelovanju. Podrška je već dobivena od Grada Rijeke i  samog gradonačelnika Vojka Obersnela, hrvatskog nogometnog kluba Rijeka te Zorana Bradaševića iz Promocije koji stoji u ulozi tehničkog `supporta´.

Spomenut treba kako je pokrenut i humanitarni telefon putem kojeg se sredstva mogu donirati, a isti glasi 060 9009 i aktivan je od 20.veljače.

Vrhunac Akcije najavljen je za travanj, a tim povodom bit će organizirana nogometna utakmica i potom slijedi koncert. Vodilja organizatora je da se ova akcija podigne na nacionalnoj razini i dobije odjeke koje zaslužuje.

Utakmica je najavljena za 12.travnja na stadionu Rujevica i tom prilikom bit će pozvani sportaši, sportaši veterani, a u najavi je i dolazak velike europske momčadi veterana koja bi odigrala utakmicu s riječkom momčadi veterana. Potom 15.travnja slijedi mega koncert na Korzu i tom prilikom najavljen je dolazak 12 velikih imena hrvatske estrade, call centar koji će bit smješten u Bonaviji te Live prijenos koncerta.

Portal Hrvatska reprezentacija postala je medijski sponzor ove hvalevrijedne Akcije i to nas čini izuzetno ponosnima. Ovim putem  pozivamo Vas sve na uključenje i podršku.

kao kap vode na dlanu 2_n

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.