Akciju “Svi uz Milu” podržavaju hrvatski sportaši, klubovi i navijači

Akciju “Svi uz Milu” podržavaju hrvatski sportaši, klubovi i navijači

Akciju "Svi za Milu" podržavaju hrvatski sportaši, klubovi i navijači.

Luka Modrić, Ivan Rakitić, stručni stožer NK Rijeke, igrači i zaposlenici kluba s Kvarnera, Ante Rebić, Ivan Perišić, Ante Ćorić, Filip Bradarić, rukometaši Domagoj Duvnjak, Igor KaračićLuka Stepančić, tenisačica Ana Konjuh, nogometaši Dinama… i mnogobrojni ostali.

Kao cijela Hrvatska i hrvatski su se sportaši, klubovi, navijači, zaposlenici klubova uključili u akciju ‘Svi za Milu’. Dvogodišnju Milu Rončević iz Rijeke koja boluje od leukemije, a njeni roditelji doslovno rasprodaju sve što imaju da skupe sredstva kojima mogu spasiti život svog djeteta.

Danas se pridružila i navijačka skupina Torcida koja je u Pulu došla navijati za Hajduk, napunila jug ‘Drosine’, a tribinom je kružila kutija u koju su se prikupljale donacije splitskih navijača.

Pokrenuta je i web stranica: lifeformila.com. Stranicu uređuju uža obitelj i bliski prijatelji i koja će izvještavati o prikupljenim sredstvima. Prikupiti treba 2.800.000,00 $, a dosad je prikupljeno 1.512.512,85 $!

Svoj dio možete uplatiti na račun: HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević. Opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.

U humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum. Milini roditelji zamolili su Norinu mamu Đanu Atanasovsku da prijavi i organizira humanitarnu akciju kako bi sve bilo po zakonu. Žiro račun humanitarne akcije – PBZ:

Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.