Miočić: “Ako ne osvojim naslov, neću produžiti u UFC-u”

Miočić: “Ako ne osvojim naslov, neću produžiti u UFC-u”

Stipe Miočić 'podgrijava' atmosferu prije velikog meča s Markom Huntom...

Foto: UFC

Stipe Miočić, američki borac hrvatskih korijena, u australskom će Adelaidu 10. svibnja ‘uskočiti’ u ring nasuprot Marku Huntu, a već su – prije velikog okršaja – krenula medijska ‘nadmudrivanja’.

“Hunt je bio i u K-1 i Prideu, zaista se borio s najboljima od najboljih. Velika je čast prigoda za meč s njim, no morat ću ga prebiti. Slika govori sve”, napisao je Miočić na društvenim mrežama, priloživši tomu fotografiju na kojoj slavi jednu od pobjeda u oktogonu.

Miočić je nedavno pomalo šokirao javnost kazavši kako bi se uskoro mogao umiroviti, okončati profesionalnu karijeru ako ne osvoji UFC naslov. Hoće li mu to poći za rukom?

“Dobro se osjećam, spreman sam i jedva čekam borbu. U fazi sam priprema kad mi je dosta treniranja i samo želim ući u ring. Veselim se priredbi u Adelaideu. U pripremama su mi pomogli neki mlađi borci, koji su me dosta namučili, pogotovo zbog svoje brzine. Nadam se da će do kraja sve proteći bez ozljeda te da u Australiju idem ‘natamburati’ nekoga”, rekao je za novozelandski 3News.

Na koncu je konkretno upitan i za svoje buduće planove. “Želim biti najbolji u onome što radim – san mi je biti najbolji i osvojiti titulu. Ako osvojim novi pojas, sigurno bih odradio još nekoliko borbi, napunio džepove i potom se oprostio. Ne vjerujem da ću potpisati novi ugovor s UFC-om ako ne osvojim naslov. Sustigao me trening, više nije lako dizati se ujutro”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.