Alarm na Rujevici! Moguće je zatvaranje tribina protiv Milana

Alarm na Rujevici! Moguće je zatvaranje tribina protiv Milana

Hrvatski prvak apelirao je na svoje navijače koji bi unošenjem pirotehnike i govorom mržnje mogli uvelike naštetiti klubu.

Uprava nogometnog kluba Rijeka uputila je apel vlastitim navijačima pred današnji ogled grupne faze Europske lige protiv Austrije Beč. Navijači su zamoljeni da na stadion ne unose pirotehnička sredstva te da se suzdrže od govora mržnje.

Takav oblik navijačkih izgreda Rijeci je u ranijim fazama europske sezone donosio novčane kazne UEFA-e, a protiv AEK-a je čak i zatvorena jedna tribina. Kako se takav scenarij ne bi ponovio u susretu protiv Milana 7. prosinca, klub je poslao poruku navijačima.

Za večerašnju utakmicu u prodaji je ostalo još 200-tinjak ulaznica koje do 15 sati mogu kupiti isključivo članovi Rijeke i Armade, a nakon 15 sati ulaznice se puštaju u slobodnu prodaju. Paket za dvoboj protiv Austrije i Milana košta samo 80kn.

Ako se ulaznice za večerašnji dvoboj razgrabe, Rujevica će oboriti rekord posjećenosti koji je postavljen u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Red Bull Salzburga kada je momčad Matjaža Keka s tribina pratilo 8.118 gledatelja.

Kapacitet stadiona na Rujevici inače iznosi 8.279 sjedećih mjesta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.