Albanija ‘koštala glave’ izbornika Armenije

Albanija ‘koštala glave’ izbornika Armenije

Posljednji poraz od Albanije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj nagnao je armenskog izbornika na ostavku....

Pala je još jedna ‘kvalifikacijska žrtva’. Poslije poraza na gostovanju (2:1) u Albaniji klupu Armenije napustio je, naime, armenski izbornik Bernd Challandes.

Švicarskog stratega koštao je novi gubitak bodova, ali i armenska pozicija na tablici (posljednje mjesto), nakon čega je svojevoljno odstupio s klupe. Armenci su do sada ostvarili remi protiv Srbije (naši su susjedi izjednačili pogotkom Zorana Tošića u 89. minuti), a objema su sastavima to bili jedini osvojeni bodovi u ovom ciklusu.

“Bez obzira na probleme koje smo imali sa sastavom, potpuno je nezadovoljavajuć jedan osvojeni bod u četiri ogleda u ovim kvalifikacijama. Ne želim tražiti nikakva opravdanja – nadali smo se da možemo proći skupinu, a cilj očito neće biti ostvaren, stoga sam primoran podnijeti ostavku. Razočaran sam rezultatom, ali želim zahvaliti svima koji su mi na bilo koji način do sada pomogli. Siguran sam kako je Armenija potentna momčad, ima dosta potencijala i nadam se da će jednoga dana uloviti plasman na europsku smotru”, kazao je Švicarac u svome pozdravnom govoru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.