Alen Halilović na posudbi

Alen Halilović na posudbi

"Sevilla je pokazala interes, a sada je na vrata pokucala i Valencia. Halilović sa 19 godina ima razinu potrebnu za igranje u prvoj španjolskoj ligi no bit će na posudbi dok se ne otvori prostor u Barceloni"

 

Alen Halilović/Foto: facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE

Alen Halilović/Foto: facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE

Vezni nogometaš Alen Halilović svoj skori nastavak u Barceloni neće doživjeti.
Početkom ove sezone Barcelona ga je poslala na jednogodišnju posudbu u Sporting da bi se sada razmatrala posudba Valenciji ili Sevilli.
Za Sporting je do sada nastupio u 29 utakmica, zabio pet golova i ostvario pet asistencija.

“Sevilla je pokazala interes, a sada je na vrata pokucala i Valencia. Halilović sa 19 godina ima razinu potrebnu za igranje u prvoj španjolskoj ligi no bit će na posudbi dok se ne otvori prostor u Barceloni”, piše španjolski dnevni list Sport.

Valencia je trenutno na 15.mjestu od ukupno 20 klubova. Nalazi se na petom mjestu u prvenstvu, u četvrtfinalu je Europske lige, a za svibanj ima najavljen finalni susret u španjolskom kupu protiv Barcelone. Nedavno su se  u samom sastavu kluba dogodile promjene kada je izmijenjen dotadašnji trener Gary Neville. Smjena trenera trebala bi riješiti nastalu rezultatsku krizu.

Zoran Stojadinović, Halilovićev agent, u intervjuu za radijsku postaju Cope naglasio je kako se  uoči Uskrsa dvaput  sastao sa sportskim direktorom Barcelone Robertom Fernandezom.
Dodao je i poneke detalje sastanaka navodeći  –U Barceloni su jako zadovoljni njegovom situacijom, niti u jednom trenutku ga nisu pomislili prodati. Razgovarali smo i o tome kako bi iduće sezone bilo dobro da ode na posudbu u malo veći klub od Sportinga gdje bi do izražaja došao njegov talent.-

O budućnosti Halilovićeve igre  Stojadinović navodi sljedeće –Za njega bi bilo puno lakše igrati u momčadi kao što je Barcelona, ekipi koja dominira terenom. Sporting nažalost nije takva momčad, upravo suprotno, to je ekipa koja često u 90 minuta trpi dominaciju protivnika tako da Alen mora koristiti rijetke prilike za postizanje gola.-

Halilovića s Barcelonom veže ugovor sve do srpnja 2019. godine.
Ali, prema riječima agenta,  sam će odlučiti želi li nastaviti u Sportingu ili se ipak odlučiti za Valenciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.