Alilović uručio Stepančiću nagradu za najboljeg igrača

Alilović uručio Stepančiću nagradu za najboljeg igrača

Stepančić je oduševio svojom igrom protiv Srbije.

http://cdn.sports.fr

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije, Mirko Alilović, proglašen je igračem utakmice Hrvatske i Srbije što je zaslužio zbog šest važnih obrana, od koje su dvije bile izuzetne. Odmah nakon utakmice, Alilović je dobivenu nagradu od EHF-a uručio svom suigraču i jučer izvrsnom Luki Stepančiću.

“On je to apsolutno zaslužio. Odigrao je čudo, ne razumijem zašto ne dobiva više šanse u PSG-u. Sjajan igrač, sjajan…”, kazao je prvi hrvatski vratar u razgovoru za Index.hr. “Ovaj rezultat bio je plod naše igre. Taktički smo se dogovorili i do kraja smo to izrealizirali i nije bilo srljanja. Prvih 15 minuta kao da nisam imao noge. Nikada nisam igrao u ovakvoj atmosferi, svaka čast navijačima. Bili su svih 60 minuta uz nas. I oni su se vjerojatno zaželjeli rukometa u svom gradu nakon toliko godina”, kazao je Stepančić.

“Čvrsta obrana i golovi iz kontre danas su glavni recept u rukometu. Danas svi igraju dobro šest na šest obranu pa je protiv bilo koga teško zabiti na postavljenu obranu tako da treba koristiti svaku šansu za pogotkom”, izjavio je Alilović. I on i Stepančić i ostali igrači su zabrinuti za zdravstveno stanje Domagoja Duvnjaka, koji se jučer ozlijedio, ali je za nadati se da ozljeda nije ozbiljnija.