Alilović uručio Stepančiću nagradu za najboljeg igrača

Alilović uručio Stepančiću nagradu za najboljeg igrača

Stepančić je oduševio svojom igrom protiv Srbije.

http://cdn.sports.fr

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije, Mirko Alilović, proglašen je igračem utakmice Hrvatske i Srbije što je zaslužio zbog šest važnih obrana, od koje su dvije bile izuzetne. Odmah nakon utakmice, Alilović je dobivenu nagradu od EHF-a uručio svom suigraču i jučer izvrsnom Luki Stepančiću.

“On je to apsolutno zaslužio. Odigrao je čudo, ne razumijem zašto ne dobiva više šanse u PSG-u. Sjajan igrač, sjajan…”, kazao je prvi hrvatski vratar u razgovoru za Index.hr. “Ovaj rezultat bio je plod naše igre. Taktički smo se dogovorili i do kraja smo to izrealizirali i nije bilo srljanja. Prvih 15 minuta kao da nisam imao noge. Nikada nisam igrao u ovakvoj atmosferi, svaka čast navijačima. Bili su svih 60 minuta uz nas. I oni su se vjerojatno zaželjeli rukometa u svom gradu nakon toliko godina”, kazao je Stepančić.

“Čvrsta obrana i golovi iz kontre danas su glavni recept u rukometu. Danas svi igraju dobro šest na šest obranu pa je protiv bilo koga teško zabiti na postavljenu obranu tako da treba koristiti svaku šansu za pogotkom”, izjavio je Alilović. I on i Stepančić i ostali igrači su zabrinuti za zdravstveno stanje Domagoja Duvnjaka, koji se jučer ozlijedio, ali je za nadati se da ozljeda nije ozbiljnija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.