Allardyce: “Vlašićevo samopouzdanje trpi nakon teške sezone“

Allardyce: “Vlašićevo samopouzdanje trpi nakon teške sezone“

Trener Evertona osvrnuo se na nastupe Nikole Vlašića u klubu.

Foto: Goal.com

Već je više od mjesec dana hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić bez nastupa za prvu momčad Evertona u engleskom Premiershipu.

Naime, već treći ovosezonski trener Karamela, Sam Allardyce, ne ukazuje mu povjerenje, čime opada i njegova mogućnost da se nađe na Dalićevom popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Niksi je u pet mjeseci pod Allardyceovim vodstvom upisao svega osam nastupa, a u posljednjih pet utakmica nije bio ni na klupi. Evo kako je trener Evertona prokomentirao tu situaciju:

“Nikola je imao tešku sezonu. Mi imamo jako puno mladih igrača, ove sezone više od svih ostalih prvoligaških klubova i ti igrači zaslužuju priznanje za ovo što su postigli. Konkretno, kada pričamo o Vlašiću, on je još jedan mladi igrač čije samopouzdanje trpi u prvoj sezoni, no u sljedećoj bismo voljeli da procvjeta“, izjavio je trener pa zaključio:

“Razvoj mladih igrača je svakako jedna od stvari koje pratimo i brine me što većina njih ne igra trenutno jer njihov razvoj i ovisi o samoj minutaži. Brojne promjene razlog su zašto se nalazimo u ovakvoj situaciji, no na meni je da vratim stabilnost momčadi“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.