Allegri: “Mandžukić je pozitivno drzak”

Allegri: “Mandžukić je pozitivno drzak”

Posljednjih dana intenzivirala se priča oko odlaska Marija Mandžukića u redove Juventusa.

Masimiliano Allegri/Foto: Gettyimages

Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić već se nekoliko dana preko medija intenzivno seli u redove talijanskog prvaka Juventusa. Želju Juventusa za dovođenjem igrača vjerojatno je svojom izjavom pokazao i trener Stare dame, Masimiliano Allegri.

“Mario Mandžukić je pozitivno drzak igrač. Jasno je da je različit tip igrača od Carlosa Teveza, ali gdje god igra, uvijek zabija golove.”

Allegri je također naglasio kako argentinski napadač čija bi zamjena Mandžukić trebao biti, želi otići u rodnu zemlju i zaigrati za Boca Juniorse što je zapravo dalo još jednu potvrdu kako ova priča zaista ima podlogu.

Mandžukić je od njemačkih čitatelja portala Goal.com dobio još jednu potvrdu svoje vrijednosti. U anketi koju je sproveo portal 33 posto čitatelja smatra kako Mandžo može zamijeniti Teveza, dok 27,6 posto smatra kako to nije moguće. Ispitanici su ipak sa velikih 40 posto najveću podršku dali tezi kako su obojica vrhunski napadači, ali je teško procijeniti zbog njihova različitog tipa igre.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.