Allofs o Perišiću: “Dođe li ozbiljna ponuda, razmislit ćemo”

Allofs o Perišiću: “Dođe li ozbiljna ponuda, razmislit ćemo”

Sportski direktor Wolfsburga priznao je kako će prodati Ivana Perišića ako u klub stigne zadovoljavajuća ponuda...

Ivan Perišić nije bio siguran s bijele točke/Getty Images

Sve je više lamentacija o sudbini Ivana Perišića u njemačkom Wolfsburgu. Hrvatski reprezentativni veznjak na meti je milanskog Intera, no čelnici vukova oklijevaju s njegovim puštanjem – priznao je to i početkom ovoga tjedna igračev agent Tonči Martić.

“Ivan ima fantastičnu ponudu. Ako se Inter uspije dogovoriti s Wolfsburgom, vjerojatno odlazi. On je svakako zainteresiran”, kazao je Bildu te dodao: “Mancini inzistira na Ivanu. Inter je veliki klub i svakom je igraču ogroman kompliment kad ga želi takva institucija. Moramo razgovarati s Klausom Allofsom, poštujemo i Wolfsburg te treba vidjeti hoće li ga pustiti.”

Sportski direktor Wolfsburga, čini se, u posljednje vrijeme ipak malo popušta. U kombinacijama se spominje čak i moguća razmjena Perišića s Xherdanom Shaqirijem, premda je Allofs ranije izjavljivao kako bi volio održati prošlosezonsku momčad na okupu.

“Do sada nije bilo prikladne ponude. Iako Inter igračima nudi velike plaće, ne može platiti odštetu”, poručio je nerrazzurima. “Dođe li ozbiljna ponuda, razmislit ćemo te odvagnuti pluseve i minuse. No, nama je u klubu sportski interes važniji od ekonomskog”, kazao je Allofs.

Perišić, istovremeno, razmišlja i o produženju ugovora s Wolfsburgom, a trenutačno je s vukovima vezan do ljeta 2017. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.