Almeida: “Nikad u karijeri nisam zabio brži gol“!

Almeida: “Nikad u karijeri nisam zabio brži gol“!

Foto: Hajduk.hr

Hajduk je na Poljudu nakon dramatične završnice vraćao rezultat, da bi u sudačkoj nadoknadi pokleknuo i primio gol, kojim je Lokomotiva došla do remija 2:2, no priča utakmice bio je Portugalac Hugo Almeida.

Veliko pojačanje Bilih na prethodnom susretu Hajduka na Poljudu zaradio je salve zvižduka zbog nezalaganja u porazu protiv Rijeke od 2:0. Iako je bio načet ozljedom, pred kraj utakmice je ušao u igru i postigao dva gola za preokret.

“Teška je ovo utakmica bila, pokušali smo ju dobiti, a ja bih radije htio da nisam zabio, a da smo pobijedili. Ipak, to je nogomet. Sad smo remizirali, zadnji put izgubili u zadnjoj minuti protiv Osijeka, valjda će nam sreća biti naklonjenija kasnije“, izjavio je Portugalac.

Almeida je svoj prvi gol na susretu zabio svega 18 sekundi prije nego što je ušao u igru.

“Mislim da nikad u karijeri nisam zabio brži gol nego ovaj danas. Kao što sam rekao na dolasku u momčad, došao sam zabijati, nekad uđe, a nekad ne. Sretan sam što je danas dva puta ušla, no nisam sretan jer nismo pobijedili“.

Prošli put navijači su ga zvižducima ispratili s terena, a ovaj put potpuno druga priča, usklici oduševljenja i skandiranje Hugo, Hugo!.

“Nitko ne voli zvižduke. Znam da navijači dolaze podržati momčad i da žele vidjeti najbolje od nas. Što mogu, trudim se pobijediti zajedno s momčadi, ali ponekad nije vaš dan, a tako je bilo i danas. Bol u koljenu i dalje je prisutna, ali nije ozbiljna“, zaključio je Almeida.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.