Almeida se ozlijedio i propušta dvoboj s Lokomotivom, Carrillo “Idemo po pobjedu za publiku“!

Almeida se ozlijedio i propušta dvoboj s Lokomotivom, Carrillo “Idemo po pobjedu za publiku“!

Foto: hajduk.hr

Veliko pojačanje splitskog Hajduka, Hugo Almeida, ozlijedio se na treningu Bilih i neće biti spreman za sutrašnju utakmicu protiv Lokomotive, potvrdio je klub. Joan Carrillo osvrnuo se na njegovu ozljedu, ali i na ostala pitanja iz kluba.

“Almeida je zadobio udarac tijekom treninga, a već na samom treningu ga je pregledao liječnički tim. Imao je poteškoća, a iako je izrazio želju da nastupi, savjet liječnika je da propusti susret“.

Na pitanje hoće li umjesto Almeide i još od prije ozljeđenog Ohandze pozvati nekog mlađeg igrača, Španjolac je dao slijedeći odgovor:

“Ohandza je trenirao, no i dalje ima poteškoća te trenira po posebnom programu. Liječnici će sutra odlučiti hoće li ijedan od njih zaigrati, a ako ne budu mogli biti ću primoran pozvati nekoga od mlađih. No još ne znam…“.

Osvrnuo se i na atmosferu u svlačionici:

“Kad momčad kao što je Hajduk ne pobjeđuje, svi alarmi počinju zvoniti. Lani nakon utakmice sa Splitom, koju nismo pobijedili, bilo je jako teško igrati protiv Istre 1961. Znamo što je ova momčad napravila prije same krize, već smo pobjeđivali Lokomotivu, no ono što želim je oprost naših navijača. Oni su ti koji nas mogu osuditi i jedini na to imaju pravo. Svi moraju dati 100 posto i pokazati navijačima koliko vjerujemo“.

Upitan na pitanje koji je njegov primarni cilj, Katalonac je odgovorio:

“Još nisam ni godinu dana na klupi, no već volim momčad, ljude koji rade u klubu i ljude u gradu koji mi daju podršku. Želim da svi budu sretni i napraviti momčad koja će imati prepoznatljivu filozofiju igre. Kad to budemo imali, rezultati će sami od sebe dolaziti“.

Za kraj, osvrnuo se Carrillo i na ciljeve Hajduka u ovoj sezoni.

“Mislim da rezultati nisu toliko bitni koliko sam izgled momčadi. Ova momčad pokazala je da može igrati jako dobar nogomet, primjerice protiv Levskoga, Brondbyja, Evertona… Tada su igrači bili na visokom nivou. Kad momčad sutra izađe na teren, biti će gladna pobjede. Morat ćemo jako dobro raditi da bi ostvarili dobar rezultat. U konačnici, mi znamo što trebamo napraviti, uzeti tri boda i dati podršku navijačima jer oni to zaslužuju“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.