Američka turneja Vatrenih na HRT-u

Američka turneja Vatrenih na HRT-u

Hrvatska i Peru prvi puta će se sastati u Miamiju na stadionu Dolphinsa.

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Hrvatska radiotelevizija (HRT) dogovorili su se oko kupoprodaje TV prava za izravne prijenose koje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vatreni će prvu utakmicu igrati 23. ožujka u gradu Miamiju ( Florida ), na stadionu Hard Rock, a protivnik će biti južnoamerička reprezentacija Peru, koja je nakon 26 godina čekanja izborila nastup na Mundialu u Rusiji. Bit će to prva utakmica između Hrvatske i Perua.

foto: stadiumsofprofootball.com

27. ožujka na rasporedu je i drugi dvoboj protiv Meksika, a on će se igrati u Dallasu ( Texas ) na velebnom AT&T stadionu na kojem igraju Cowboysi svoje NFL utakmice. Hrvatska i Meksiko odigrali su dosad pet utakmica, Hrvatska je slavila triput, sve u prijateljskim susretima, dok je Meksiko upisao dvije pobjede, obje na Svjetskom prvenstvu.

foto: psn.si

Hrvatska radiotelevizija nakon Svjetskog prvenstva koje se igra ovog ljeta u Rusiji gubi prava na utakmice naše izabrane vrste, a to znači da na nacionalnoj televiziji nećemo gledati prijenose Lige nacija, kvalifikacije za Euro 2020., te kvalifikacije za Mundial 2022. koji će se igrati u Katru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.