Američki mediji: “Mayweather i Pacquiao su ubili boks”

Američki mediji: “Mayweather i Pacquiao su ubili boks”

Otrovne strelice prema 'Meču stoljeća' najviše stižu iz SAD-a...

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao/Foto: Gettyimages

Nakon što su svoje već rekle boksačke legende poput Mikea Tysona i Oscara De La Hoye, iz Sjedinjenih Američkih Država javilo se još istomišljenika oko ‘Meča stoljeća’.

Neimpresioniran viđenim na Twitteru se oglasio Paul Malignaggi. “Ozbiljna izvedba tog Pacquiaoa je bila jadna. Gdje su nestali oni udarci iz kuteva o kojima je toliko govorio”, pita se Paul.

Brojni su američki mediji složno konstatirali kako je ‘Meč stoljeća’ bio sve samo ne meč stoljeća, a neki su toliko razočarani viđenim da govore i kako su izgubili vjeru u boks.

Chris Chase za USA Today piše: “Mayweather vs. Pacquiao – mega borba koja to nije bila. Uspavanka i potpuno gubljenje vremena i novca. Osim, naravno, ljudima koji se nakon ovoga valjaju s vrećom novca ni sami ne vjerujući kako su nas ponovno uspjeli nasamariti”, napisao je ogorčeni novinar.

“Svi smo htjeli da ova borba bude veća od onoga što jest. Boks kakav su poznavali naši očevi i djedovi – s tim se moramo pomiriti – više ne postoji. Mrtav je, ubili su ga Mayweather i Pacquiao. Ljudi više nikad neće dati 100 dolara za televizijski prijenos u kojem se dva starca grabe 36 minuta. Možda eventualno u slučaju revanša”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.