Ana Šimić nakon pobjede u Šangaju: Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti luda godina

Ana Šimić nakon pobjede u Šangaju: Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti luda godina

- Kada sam došla na 199 centimetara bila sam jako blizu, ali falilo je ono nešto, rekla je Ana koja je skokom preko 197 centimetara postavila osobni rekord

Ana Šimić/Getty Images

Ani Šimić miting u Šanagaju ostat će sigurno u lijepom sjećanju. Prva pobjeda na mitingu Dijamantne lige i osobni rekord odlična su najava sezone.

– Osjećam se odlično, ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti luda godina. Kada sam krenula u natjecanje išla sam stanicu po stanicu, iz prve sam skakala visinu po visinu, bila sam fokusirana i sigurna u sebe, radila sam sve ono što sam predhodno vizualizirala, rekla je Ana Šimić nakon velike pobjede.

– Kako su se visine dizale, osjećala sam se sve bolje. Skok preko 197 centimetara jako me je zadovoljio. Kada sam došla na 199 centimetara bila sam jako blizu, ali falilo je ono nešto, čekale smo 20 minuta radi otvaranja nakon skoka na 195 centimetra, pa su mi senoge malo ohladile. Sve mi se poklopilo. Zalet, odraz i let preko letvice. Jako sam sretna. Prva pobjeda u Dijamantnoj ligi i to na početku sezone. Radujem se idućim natjecanjima. Sljedeća destinacija je Peking 21. svibnja, zaključila je Ana Šimić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.