Ana Šimić slavila u Pekingu u skoku u vis i poboljšala osobni rekord!

Ana Šimić slavila u Pekingu u skoku u vis i poboljšala osobni rekord!

- Ovo je stvarno moja godina, nakon iscrpnih i dugih godina treniranja napokon je sve došlo na svoje, rekla je Ana Šimić

Ana Šimić/Getty Images

Ana Šimić pobjedila je u skoku u vis na IAAF World Challenge mitingu koji je danas održan u Pekingu. Ana je preskočila fenomenalnih 198 cm te ponovo poboljšala svoj osobni rekord, koji je postavila u nedjelju na mitingu Dijamantne lige u Šangaju.

Ana je nakon nastupa izjavila:

– Kina je moja obećana zemlja.  Iako malo iscrpljena od puta i natjecanja koje je bilo tri dana ranije, dosla sam u vrući Peking, želeći samo najbolje. Konkurencija je bila jaka , a ja sam tamo dosla opuštena i svjesna svoje pripremljenosti .
Do 192 centimetara preskala sam sve iz prve, malo kako je natjecanje odmicalo osjećala sam umor, te sam 195 i 198 skočila iz druge, jer mi je trebalo vise vremena da se skoncentriram i namjestim.  Novi osobni rekord, jako sam sretna i ushicena.

– Ovo je stvarno moja godina, nakon iscrpnih i dugih godina treniranja napokon je sve došlo na svoje, na natjecanje odlazim spremna i ponosna, te svjesna svoje moći, ono sšto mi je nedostajalo dok sam bila mlada.  Sljedeća destinacija je Eugene SAD i natjecanje  Dijamantne lige koje je na rasporedu 31. svibnja, zaključila je Ana šimić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.