Carlo Ancelotti: Modrić nam je neophodan za igru, ali očito je da mu treba vremena da se vrati u formu

Carlo Ancelotti: Modrić nam je neophodan za igru, ali očito je da mu treba vremena da se vrati u formu

'Nastup na Svjetskom prvenstvu očito je na njemu ostavio traga. Otprilike je na istoj razini kao i prošle godine u ovo vrijeme', kaže trener Reala

Luka Modrić tijekom utakmice protiv Deportiva/Getty Images

Kao i prije utakmice protiv Deportiva, u kojoj su njegovi igrači testirali udarce iz svih mogućih zona i pozicija te posramili domaćina s 8:2, trener Reala Carlo Ancelotti ponovno se osvrnuo na fizičku pripremljenost Luke Modrića.

Talijan se slaže da hrvatski reprezentativac još uvijek nije u optimalnom fizičkom stanju, ali siguran je da će uskoro biti onaj stari Luka.

Modrićev učinak u Realu ove sezone

Nastupi: 8

Minute: 646

Golovi: 0

Asistencije: 2

– Modrić je otprilike na istoj razini kao i prošle godine u ovo vrijeme. Neophodan nam je, no očito je da je nakon Svjetskog prvenstva imao problema s vraćanjem forme. Kao i kod ostalih, treba mu vremena da se vrati u idealnu kondiciju.

Real već u utorak (20.00) ponovno igra prvenstvenu utakmicu, kod kuće protiv Pašalićevog Elchea, a Ancelotti je najavio da će napraviti velik broj rotacija. Sigurno je da će igrati Cristiano Ronaldo, koji je poručio da mu ne treba odmora.

– Cristiano je u sjajnom stanju, i fizički i psihički, pa nema razloga da ne igra. Inače mi nije lako sastaviti momčad jer svi žele igrati. Najvažnije je da su igrači profesionalni, da poštuju moje odluke i uvijek budu spremni, bez obzira trebaju li odraditi dvadeset minuta ili cijelu utakmicu – ustvrdio je trener Reala.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.