Ancelotti se snašao: “Idem na operaciju, pauzirat ću godinu dana”

Ancelotti se snašao: “Idem na operaciju, pauzirat ću godinu dana”

Carlo Ancelotti definitivno odlazi iz Real Madrida...

Carlo Ancelotti/Foto: Gettyimages

Adriano Galliani je već objavio da će se u Madridu sastati s Carlom Ancelottijem i pokušati dogovoriti njegov povratak u Milan. No, još uvijek aktualni trener Real Madrida najavio je odmor od nogometa zbog zdravstvenih problema: “Imam problema sa stenozom (suženjem) u vratu. Već sam najavio jednogodišnji odmor i imam dobar razlog za takvu odluku. Zbog stenoze me bole ruke, a ako budem odgađao operaciju počet će i bolovi u nogama. Zato je već sve dogovoreno. Ne znam koliko me mirovanja očekuje tijekom oporavka.”

Sastat će se s Gallianijem: “Sa zadovoljstvom ću ga pozvati na večeru, no ne mogu ništa mijenjati. Idem sa suprugom u Vancouver, a do tada ću se odmarati jer su dvije godine u Real Madridu bile jako teške. Ovaj posao traži jako puno energije i živaca. Za mjesec dana se vraćam jer ne smijem propustiti dolazak nećaka.”

Zaključio je: “Opet potvrđujem da ću se jednom vratiti u Italiju, a tada mogu voditi samo Milan.”

Španjolski mediji otkrili su da se Real Madrid nije htio žaliti na Ancelottijevu kaznu od dvije utakmice budući da je već odlučeno da trener odlazi i čelnici kluba su se bojali reakcije navijača na utakmici protiv Getafea.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.