Andrea Ivančević postavila novi hrvatski rekord na 60 metara s preponama

Andrea Ivančević postavila novi hrvatski rekord na 60 metara s preponama

Andrea je slavila na mitingu u Linzu i ovim se rezultatom pripližila normi za Svjetsko dvoransko prvenstvo na samo jednu stotinku

Ilustracija/Getty Images

Andrea Ivančević postavila je novi hrvatski rekord na 60 metara s preponama! Ivančević je nastupila na “Gugl Indoor 2014.” mitingu koji je održan u austrijskom Linzu i osvojila je prvo mjesto s rezultatom 8.17 i time ujedno popravila svoj državni rekord za dvije stotinke. Andrea se ovim rezultatom pripližila normi za Svjetsko dvoransko prvenstvo koje se od 7. do 9. ožujka održava u Poljskoj na samo jednu stotinku. U istoj utrci nastupila je i Ivana Lončarek koja je osvojila 4. mjesto s reultatom 8.35.

U Linzu su još nastupili u A finalu utrke na 60 m Luka Šakota koji je osvojio prvo mjesto s rezlutatom 6.81 što je njegov novi osobni rekord, dok je Zvonimir Ivašković u istoj  utrci zauzeo drugo mjesto također s osobnim rekordom od  6.86. Luka i Zvonimir nastupili su i na 200 metara, Zvonimir je i u ovoj utrci došao do novog osobnog rekorda te s  21.83 osvojio treće mjesto dok je Luka bio 14. s 22.73. U utrci na 200 metara nastupio je i Mateo Ružić koji je osvojio 6. mjesto s rezultatom 22.13.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.