Sofija Novoselić: Nadam se ulasku među 30 u slalomu

Sofija Novoselić: Nadam se ulasku među 30 u slalomu

- Ovo su mi prve Olimpijske igre, a nije lako nastupiti na takvom natjecanje sa samo 17 godina, kazala je Andrea Komšić

Andrea Komšić/Foto Goran Razić

Andrea Komšić i Sofija Novoselić odradile su nastup u veleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. Andrea je na kraju ostvarila zapaženo 35. mjesto, dok je Sofija odustala u drugoj utrci.

– Ovo su mi prve Olimpijske igre, a nije lako nastupiti na takvom natjecanje sa samo 17 godina. Zadovoljna sam činjenicom da sam nastupila na Olimpijskim igrama. U veleslalomu sam dala sve od sebe. Bilo je puno pogrešaka u prvoj utrci, drugi lauf je bio bolji. Staza je jako teška i duga. Nadam se da će biti boljih rezultata. Veselim se slalomu. Ne mogu govoriti o nekim očekivanjima, dat ću sve od sebe i vjerujem da će to biti jedna dobra vožnja, rekla je Andrea Komšić nakon veleslaloma.

Sofija Novoselić nakon prve utrke bila je samo stotinku sporija od Andree, ali nije završila drugu utrku.

– Prva vožnja nije bila najbolja. Realno, sada bi mogla ići sekundu brže. Drugu sam se pokušala “baciti”, u gornjem dijelu sam dobro išla, ali napravila sam neke pogreške i na kraju sam “zahaklala” vrata što nije baš uobičajno u veleslalomu. Pripremam se za slalom u kojem očekujem bolju vožnju i plasman u prvih trideset nakon prve vožnje, a dalje ćemo vidjeti, rekla je Sofija Novoselić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.