Andrea Penezić: Velika su očekivanja od nas na Europskom prvenstvu

Andrea Penezić: Velika su očekivanja od nas na Europskom prvenstvu

Svi znamo što znači biti domaćin, to nam može biti samo dodatni vjetar u leđa, rekla je Andrea Penezić

Andrea Penezić/Getty Images

Hrvatske rukometašice krenule su s pripremama za Europsko prvenstvo koje se u prosincu održava u Hrvatskoj. Iako je još osam mjeseci do početka natjecanja, izabranice Vladimira Canjuge neće imati previše vremena za pripreme.

– Okupile smo se nakon tri mjeseca, zadnji put smo bile zajedno na turniru u Srbiji. Drago mi je da smo sve na okupu. Vratile su se Tatari i Grubišić nakon ozljeda i idemo sada u Umag što bolje odraditi pripreme. Do prvenstva imamo praktički još dva okupljanja tako da treba dobro odigrati sve utakmice i spremiti se jer velika su očekivanja od nas na ovom prvenstvu. Svi znamo što znači biti domaćin, to nam može biti samo dodatni vjetar u leđa, rekla je Andrea Penezić.

– Moramo se maksimalno pripremiti za Europsko prvenstvo. Sada su za ostale reprezentacije na rasporedu kvalifikacije, uspjeli smo dobiti domaćinstvo i čekaju nas ogledi s Mađarskom da vidimo kako stojimo. S Mađaricama smo uvijek na nož, odlična su ekipa, nadam se da ćemo pobijediti, rekla je Sonja Bašić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.