Andrej Kramarić: Dobro smo igrali, možda je moglo biti i više golova, no to je nogomet

Andrej Kramarić: Dobro smo igrali, možda je moglo biti i više golova, no to je nogomet

– Naravno da nismo željeli da se ovako odvija utakmica, no sretan sam zbog ova tri boda, naravno da je to najvažnije, ali sretan sam zbog gola. Borili smo se, dobro smo igrali možda je moglo biti i više golova, no to je nogomet. Napravili smo ono što smo htjeli, najavljivali smo ovakvu utakmicu gdje ćemo biti strpljivi i gdje neće biti lako. Sve smo ovo očekivali i tako je bilo, srećom pobijedili smo, a sada zaboraviti, regenerirati se i onda Mađarska.

A sljedeća utakmica mogla bi biti još zahtjevnija. Krama je toga svjestan:

– Slažem se da će Mađarska biti još teža, oni će tamo biti napaljeni. Čeka nas paklena atmosfera, bit će malo puno teže nego danas, ali nadam se da ćemo imati više prostora ako se oni više otvore pa će to nama i više pasati. Danas smo igrali jako dobro, ako ponovimo to u nedjelju, mislim da bismo trebali slaviti.

Prokomentirao je i trojku u napadu, on, Petković i Perišić:

– Igrali smo dobar nogomet, teško je bilo probiti taj obrambeni blok, a Petković je pokazao da zna igrati nogomet, ali izbornik je taj koji odlučuje tko će igrati. Sretan sam da smo pokazali pravu Hrvatsku, možda su navijači htjeli više golova, no očekivali smo ovo.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.