Andrej Kramarić: Na nama je da pokažemo tko i što je Hrvatska

Andrej Kramarić: Na nama je da pokažemo tko i što je Hrvatska

- Bugare previše ne poznajem, znam da najviše igrača dolazi iz Ludogoreca, koji ove godine igra Ligu prvaka. Oni su odlična, organizirana momčad, rekao je Kramarić

Andrej Kramarić/Foto www.hns-cff.hr

Utakmica Bugarske i Hrvatske u petak, 10. listopada u Sofiji, bit će jedna od najvažnijih na putu Kovačevih izabranika prema europskoj smotri u Francuskoj.

– Čeka nas teška utakmica. Na nama je da pokažemo tko i što je Hrvatska. Ići ćemo na pobjedu, jedino tako možemo nastaviti pobjednički niz. Bit ćemo spremni na uzavrelu atmosferu, znat ćemo odgovoriti pravom utakmicom”, najavio je Rijekin napadač Andrej Kramarić.

– Bugare previše ne poznajem, znam da najviše igrača dolazi iz Ludogoreca, koji ove godine igra Ligu prvaka. Oni su odlična, organizirana momčad, i bit će izrazito motivirani da pobijede Hrvatsku. No, mnogo će se toga pitati i nas te ovisi o našem pristupu, dodao je Kramraić.

Kramarić kao napadač ima oštru, raspoloženu konkurenciju za mjesto u prvoj postavi reprezentacije.

– Odlučit će izbornik i stručni stožer. Bude li prilike, dat ću sve od sebe, kao u svakoj utakmici. Cilj mi je samo dobra igra i pobjeda Hrvatske. Nije važno tko će igrati, konkurencija je sastavni dio nogometa. Na meni je da se dokazujem, učio sam od malih nogu pobjeđivati, bez obzira na protivnika”, izjavio je napadač Rijeke.

– Vjerovao sam od prvog dana da mogu uspjeti u reprezentaciji. Put je bio težak, ali sada je lijep. Moram uživati u trenutku, zaključio je Andrej Kramarić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.