Andrej Kramarić naginje za Francusku

Andrej Kramarić naginje za Francusku

,ali prisutna je i želja ostanka u Engleskoj

Andrej Kramarić/Foto: Gettyimages

Andrej Kramarić: Želja mi je da odem u Francusku. Dat ću sve od sebe
Najveća mi je želja da ostanem u Engleskoj, ali sve je moguće tako i moj ostanak nije siguran.
Andrej Kramarić nije bio u sastavu Leicestera dosta utakmica. Kramarić nije bilo ni na klupi u zadnjoj utakmici 2015. godine, lako je moguće da je zadnjih desetak minuta za Leicester odigrao protiv Lovrenovog Liverpoola u 18. kolu:

– Ne pamtim da sam ikada ovako “glancao” klupu. Ali, s tim sam se morao pomiriti. Najveći smo hit prvenstva, Vardy i Mahrez zabijaju golove i nemam neke argumente za ljutnju. Moram strpljivo čekati priliku. Nisam razmišljao o odlasku, strpljiv sam i uskoro ću vidjeti što je najbolje za mene. Najviše bih, dakako, želio ostati i igrati u Leicesteru. Ali, sve su opcije moguće. Ne znam kakav je klupski stav, ni s kim nisam razgovarao o toj temi u zadnje vrijeme. Prije mjesec dana malo sam razgovarao s trenerom Ranierijem, ali nitko nije spomenuo posudbu. Leicester nikad u povijesti nije bio u situaciji da je ozbiljan kandidat za osvajanje naslova. Ne bih želio zvučati bahato, ali ako i ne budemo prvi, Liga prvaka nam nikako ne smije pobjeći, kaže Kramarić za Večernji list.

Kramarić zna da neće na EURO ako ne bude igrao.
– Dat ću sve od sebe da odem u Francusku, stoga uskoro moram povući neke poteze. Budem li razgovarao s čelnicima Leicestera o posudbi, vjerujem da će shvatiti moja razmišljanja i da je jedini razlog zbog kojeg bih eventualno napustio Leicester, pa makar i privremeno, to što želim otići na Euro, govori Kramarić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.