Andrej Kramarić ostao bez trenera

Andrej Kramarić ostao bez trenera

Nigel Pearson nakon četverogodišnjeg mandata više nije trener Leicester Cityja.

Andrej Kramarić/Foto: Gettyimages

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ostao je bez trenera u Leicester Cityju. Nigelu Pearsonu uprava kluba uručila je otkaz nakon četiri godine provedene u klubu. Bio mu je to drugi mandat, dok je prvu kampanju u klubu proveo od 2008. do 2010. godine.

Klub je u priopćenju zahvalio Pearsonu na svemu što je učinio za klub, ali su naglasili kako su se ideje kluba i trenera uvelike razlikovale zbog čega su odlučili kako je vrijeme za rastanak.

Inače, Pearson je bio podložan skandalima koji su ga pratili u klubu kroz posljednjih nekoliko mjeseci. Prvo je krajem prošle godine vrijeđao navijača vlastitog kluba, potom je u veljači davio igrača Crystal Palacea Jamesa McArthura, dok je u travnju vrijeđao predstavnike sedme sile.

Kap koja je prelila čašu bilo je provođenje istrage nakon seks-skandala trojice igrača na Tajlandu u koji je bio uključen i njegov sin. Svim uključenima naposljetku su uručeni papiri za odlazak iz kluba.

Pearson je bio najzaslužniji za klupski uzlet s dna ljestvice na kraju sezone kada je Leicester pobijedio u sedam od 10 posljednjih kola Premiershipa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.