Andrej Kramarić: Postoji interes Juventusa, ali ne mogu previše komentirati cijelu situaciju

Andrej Kramarić: Postoji interes Juventusa, ali ne mogu previše komentirati cijelu situaciju

- Da li bih smio reći nešto ili ne, ne znam još. Vidjet ćemo što će se još dogoditi u narednom periodu, ne smijem ništa previše govoriti, kaže napadač Rijeke

Andrej Kramarić/Foto www..nk-rijeka.hr

Andrej Kramarić još je jednom pokazao zašto ga traži pola Europe. Jedan brzi bijeg bio je dovoljan da izbori penal i isključenje Arslanagića, trenutak koji je prelomio utakmicu.

– Lijep je osjećaj kada znaš da ideš u Sevillu i postoji mogućnost da prođeš dalje. Znamo da neće biti jednostavno, ali možemo se nadati. Da nismo dobili gol u 90. minuti protiv Seville u 90. minuti sad bi nam i bod bio dovoljan. Ipak, možda i bolje da je tako jer svi znamo što je Sevilla i kako bi to izgledalo da mora igrati na pobjedu. Ovako će njima biti lakše pa možda mi iskoristimo svoju priliku, rekao je Andrej Kramarić kojem nije novost igrati pred puno skauta.

– Zadnji put sam rekao da nisam razmišljao o tome. Sada moram priznati da i o tome vodim računa. Nije lagano, ali previše se tu događa. Kraj je polusezone, tu je psihički i fizički umor i onda još te misli dodatno iscrpljuju. Sigurno da mi je drago da dolaze na Kantridu vidjeti što se tu događa, ustvrdio je Kramarić koji nije mogao izbjeći pitanja o transferu. Posljednji u nizu spominje se u Juventus.

– Da li bih smio reći nešto ili ne, ne znam još. Vidjet ćemo što će se još dogoditi u narednom periodu, ne smijem ništa previše govoriti. Vjerojatno ćete vi novinari znati i prije mene. Postoji interes Juventusa. Radi se o top talijanskom klubu, vlada dugi niz godina talijanskim nogometom i godi interes. San svakog igrača koji igra HNL je da ode van, osjeti nogomet u jačim ligama i riješi sva pitanja. Mogućnost ostanka na posudbi? Pa ako bi klubovi evenutalno dogovorili tako nešto… Rijeka će mi uvijek biti u lijepom sjećanju. Ako dođe do dogovora, uživam ovdje i proživljavam najljepše dane u karijeri, zaključio je Andrej Kramarić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.