Andrej Kramarić: Šuker mi je bio idol, naravno da godi usporedba s takvim igračem

Andrej Kramarić: Šuker mi je bio idol, naravno da godi usporedba s takvim igračem

- Osjećam se odlično, zadovoljstvo je igrati s ovakvim igračima, objašnjava napadač Rijeke

Andrej Kramarić i Davor Šuker/www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Rijekin napadač Andrej Kramarić debitirao je u Puli u dresu hrvatske seniorske reprezentacije i zaradio mnoge pohvale, te želi nastaviti u istom smjeru.

U prijateljskoj utakmici Hrvatske i Cipra, koju su izabranici Nike Kovača dobili rezultatom 2:0, debitantski je nastup ubilježio mladi Andrej Kramarić, koji je u Puli pružio vrlo dobru partiju.

– Osjećam se odlično, zadovoljstvo je igrati s ovakvim igračima. Jasno mi je da ne smijem tu stati, moram pokušati igrati iz utakmice u utakmicu što bolje. Znam da se od mene mnogo očekuje, i ja se nadam da ću ta očekivanja ispuniti, rekao je Kramarić u subotu, poslije treninga hrvatske reprezentacije u Zagrebu.

– Od mene se očekuju kvalitetne igre, golovi, sve ono što radim u Rijeci. Moram se dokazivati na treninzima i u klubu, dodao je.

Izbornik Niko Kovač izjavio je poslije slavlja na Aldo Drosini kako ga je Kramarićev “nos za gol” podsjetio na igre sadašnjeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera.

– Nisam poslije utakmice razgovarao sa Šukerom, ali sjećam se da sam ga jednom susreo. Bio mi je idol, naravno da godi usporedba s najboljim hrvatskim napadačem svih vremena, zaključio je Andrej Kramarić.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.