Andrej Kramarić: Zadovoljio bi nas i bod protiv Italije, ali idemo po pobjedu

Andrej Kramarić: Zadovoljio bi nas i bod protiv Italije, ali idemo po pobjedu

- Svatko bi volio igrati protiv Italije, no na izborniku je da odabere taktiku i igrače, a na igračima da odigraju najbolje što mogu, rekao je Kramarić

Andrej Kramarić/Foto www.hns-cff.hr

Dvije reprezentacije s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, Italija i Hrvatska, susrest će se u nedjelju navečer u Milanu, a momčad Nike Kovača i protiv snažnog će domaćina tražiti nove vrijedne bodove.

– Zadovoljio bi nas svaki pozitivan rezultat, dakle i bod, no Hrvatska je navikla na pobjede. Od prve ćemo minute ići na pobjedu. Moramo biti agresivni i nametnuti svoj ritam, pokušati odigrati na najbolji način”, najavio je Rijekin napadač Andrej Kramarić.

Italiji će nedostajati ozlijeđeni Andrea Pirlo iz Juventusa i Marco Verratti iz PSG-a, ali to ne smije zavarati.

– To su svjetski igrači, no Italija ima puno dobrih pojedinaca i treba biti koncentriran na svakoga od njih. Spremni smo na sve izazove”, prokomentirao je Kramarić.

U rasprave o početnoj postavi i taktici hrvatski reprezentativac nije želio ulaziti:

– Svatko bi volio igrati protiv Italije, no na izborniku je da odabere taktiku i igrače, a na igračima da odigraju najbolje što mogu”.

Hrvatska je i bez svojih najvećih zvijezda u srijedu pružila odličnu partiju protiv svjetskog doprvaka Argentine, a momčad i Londona pohvalio je i sam Kramarić.

– Sigurno je da sam i ja htio igrati protiv Messija i društva. Teško je reći da je rezultat sjajan, s obzirom na poraz, ali pokazali su odličnu igru. Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.