Andreja Giba, kapetanica hrvatske reprezentacije u sjedećoj odbojci: Pozivamo sve da nam se pridruže!

Andreja Giba, kapetanica hrvatske reprezentacije u sjedećoj odbojci: Pozivamo sve da nam se pridruže!

U subotu reprezentacija se okupila u Martijancu kraj Varaždina i odradila zadnji ovosezonski trening u OŠ Martijanec

Za hrvatsku žensku reprezentaciju u sjedećoj odbojici nema odomora. U subotu reprezentacija se okupila u Martijancu kraj Varaždina i odradila zadnji ovosezonski trening u OŠ Martijanec. Pod vodstvom izbornika Branimira Andrušića na treningu su bile prisutne; Sanja Soldo (Osijek), Vlatka Šopljarić (Garešnica), Zora Herceg (Zagreb), Ružica Modrić (Zaprešić), Romana Bulj (Sinj), Sanja Mutavdžija (Sisak), Sindy Budimir (Zagreb), Lana Rosić (Martijanec) i Andreja Giba (Zagreb).

– Prije samog treninga zahvalile smo se ravnateljici OŠ Martijanec, Sonji Huzjak, na ustupanju dvorane, a pomoć smo imale i od profesora tjelesnog odgoja Davora Vuk, koji nam se i pridružio, sjeo na pod i zaigrao s nama. Reprezentacija i sljedeću sezonu, koja počinje u listopadu, igra hrvatsku ligu u sjedećoj odbojci, ravnopravno s 14 muških klubova koliko ih postoji u Hrvatskoj. Igranje u ligi odlične su nam za uigravanje s obzirom da dolazimo iz različitih dijelova Hrvatske i ne treniramo skupa, već u matičnim muškim klubovima, a od jeseni osim lige očekuju nas i pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo u sjedećoj odbojci, rekla je Andrej Giba koja je pozvala sve da se uključe u sjedeću odobjku.

– Također ovom prilikom reprezentacija poziva sve zainteresirane za sjedeću odbojku da nam se jave jer sve što trebaš je volja i želja da postaneš dio ove predivne odbojkaške obitelji, zaaključila je Andreja Giba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.