Tuttosport tvrdi da Andrej ne bi odmah zaigrao za Juve, već da bi proveo jednu polusezonu prilagodbe u talijanskom nogometu igrajući u Atalanti ili u Sassuolu

Andreju Kramariću milijun i pol eura godišnje, Juventus ga šalje na posudbu

Andreju Kramariću milijun i pol eura godišnje, Juventus ga šalje na posudbu

Andrej Kramarić/www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Neke stvari, a pogotovo ne u sportu, ne valja primiti zdravo za gotovo. Tako se pisalo da je gotovo sigurno da najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige, napadač Rijeke odmah zaigrati za „Staru damu”, talijanskog nogometa, Juventus. No, to nije tako.

Priča se dosad uglavnom „vrtila” oko cijene transfera, odnosno odštete koju  bi Rijeka trebala dobiti. Pregovara se o 10 milijuna eura koje bi trebao dobiti klub ispod stijena Kantride. No, to nije još dogovoreno, iako Juventus prema pisanju talijanskih medija želi pošto poto odmah dovesti Kramarića da bi ga preoteli britanskom Chelseau.

Zasad je pouzdano samo to da bi Andrej Kramarić trebao potpisati ugovor na pet godina, a Tuttosport piše da se Andrejev otac već dogovorio da bi Kramarić zarađivao milijun i pol eura godišnje. Spomenuti list navodi da Andrej ne bi odmah zaigrao za Juve, već da bi proveo jednu polusezonu prilagodbe u talijanskom nogometu igrajući  u Atalanti ili u Sassuolu. Pregovori između Rijeke i Juventusa se nastavljaju. Nadajmo se da će ispasti sve najbolje i za Kramarića i za Rijeku i za talijanski nogomet.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.